Alexandru Vîrtosu

Realizator „Repriza de Sud”

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Loredana Iordache

Realizator „Cu și despre resurse umane” 

Are un doctorat in Managementul resurselor umane” si lucreaza in acest domeniu din 2003. Considera munca in televiune ca un proces de dezvoltare personala si un mijloc eficient de informare.

Daniela Mitroi-Ochea

Realizator „Repriza de Sud”

Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Este pasionată de sport încă din copilărie şi crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Claudia Cocoş

Realizator „Popas folcloric”

A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism la Universitatea din Craiova. In anul 2014, Claudia Cocoş a intrat in echipa Gazeta de Sud, pentru ca un an mai tarziu sa devina realizatoarea emisiunii „Popas Folcloric” de la Alege TV, difuzata in fiecare vineri. Claudia si-a dorit sa ajunga in fascinanta lume a televiziunii, iar acum […]

Cristina Oprea

Realizator Urban Chic şi Ştirile GDS

A absolvit Facultatea de Litere, însă spune că cea mai mare pasiune a ei și cea în care s-a pregătit intens o reprezintă comunicarea. Prezintă știrile GDS și Retrospectiva Săptămânii, iar în weekend aduce în casele telespectatorilor povești care inspiră și recomandări pentru petrecerea timpului liber, în emisiunea Urban Chic. 

Mihai Firică

Realizator "Arena Ideilor"

Cu o experiență de peste două decenii în presa scrisă și televiziune, absolvent de litere, istorie și drept, Mihai Firică a realizat emisiuni de dezbatere și analiză la posturi locale și naționale. Emisiunea „Arena Ideilor” se adresează unei categorii largi de public, interesat de soluții pentru problemele cotidiene, implicat și aspirațional. Invitații emisiunii răspund întrebărilor […]

Liviu Ionescu

Realizator „Zoo Club”

Alina Trana

Realizator „Cafeaua de sâmbătă”

De peste 15 beau cafeaua la ora 9 fix cu telespectatorii emisiunii „Cafeaua de sâmbătă”! Pentru mine a fi jurnalist înseamnă „cu adevărat „lecţie de viaţă”! Iubesc ceea ce fac şi în fiecare sâmbătă invitaţi din toate domeniile sosesc în platoul Alege TV pentru dumneavoastră cei mai devotaţi telespectatori! Cafea cu aroma de poveste!

Delia Pătru

Realizator „ Efervescent”

Absolventă master Sociologia Comunicării și Jurnalism în cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Geografie, Universitatea din Craiova, acolo unde am avut și primul contact cu presa. Sunt o persoană căreia îi place comunicarea și care consider că ”perfecțiunea” înseamnă muncă. Îmi place să citesc, să călătoresc și să ascult muzică.

Carmen Rusan

Realizator „Educație pe scurt”

Absolventă a Facultății de Științe Sociale, secția Istorie-Limba spaniolă, cu experiență de zece ani în presa scrisă, în special pe domeniul învățământului preuniversitar și universitar.

Ramona Olaru

Realizator „Economia Sudului”

Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Ana-Maria Predilă

Realizator „Ora de sănătate”

A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Ionela Gherghe

Prezentator „Ştirile Alege TV”

A absolvit Facultatea de Litere din Universitatea din Craiova, specializarea Filologie şi a urmat cursurile Şcolii de Jurnalism „Felix Aderca”. Fraza „Presa liberă poate fi bună sau rea, dar în mod sigur, fără libertate va fi întotdeauna rea”a lui Albert Camus este cea care îi ghidează viziunea şi manifestarea în presă.

Monica Stuparu

Realizator „Iubesc Oltenia”

Monica Stuparu, realizatoarea emisiunii “Iubesc Oltenia“ este absolventă a Facultăţii de Litere şi Istorie din Craiova, Secţia Română-Franceză, şi încă din primul an de studenţie şi-a împlinit un vis: acela de a lucra la Gazeta de Sud. Au trecut aproape două decenii de atunci şi în tot acest timp nu a făcut altceva decât să […]

Bogdan Groşereanu

Realizator „Analiză finală”

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.

Cristi Nedelcu

Realizator „Analiză finală”

Jurnalist și scriitor. Lucrez de 23 de ani în presă și de 20 în televiziune. Principalele domenii de care m-am ocupat în toți acești ani au fost politica și cultura. Am absolvit în 1994 Facultatea de Mecanică, iar domeniul tehnic mi-a dat o rigoare ce s-a dovedit folositoare în cariera jurnalistică. Apoi am făcut o […]