Daniela Mitroi-Ochea

Realizator „Repriza de Sud”

Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Este pasionată de sport încă din copilărie şi crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Ramona Olaru

Realizator „Economia Sudului”

Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”

Alina Trana

Realizator „Cafeaua de sâmbătă”

De peste 15 beau cafeaua la ora 9 fix cu telespectatorii emisiunii „Cafeaua de sâmbătă”! Pentru mine a fi jurnalist înseamnă „cu adevărat „lecţie de viaţă”! Iubesc ceea ce fac şi în fiecare sâmbătă invitaţi din toate domeniile sosesc în platoul Alege TV pentru dumneavoastră cei mai devotaţi telespectatori! Cafea cu aroma de poveste!

Cristina Oprea

Realizator „Sănătate şi stil”

Fascinaţia pentru medicină este depăşită doar de cea pentru media. De aceea spune că proiectul „Sănătate şi stil” este rezultatul îmbinării a două pasiuni. Se consideră norocoasă şi crede că jobul ei este, de fapt, locul unde poate să își ducă la bun sfârșit proiectele născute din pasiune.

Carmen Rusan

Realizator „Educație pe scurt”

Absolventă a Facultății de Științe Sociale, secția Istorie-Limba spaniolă, cu experiență de zece ani în presa scrisă, în special pe domeniul învățământului preuniversitar și universitar.

Cristi Nedelcu

Realizator „Analiză finală”

Ionela Gherghe

Prezentator „Ştirile Alege TV”

A absolvit Facultatea de Litere din Universitatea din Craiova, specializarea Filologie şi a urmat cursurile Şcolii de Jurnalism „Felix Aderca”. Fraza „Presa liberă poate fi bună sau rea, dar în mod sigur, fără libertate va fi întotdeauna rea”a lui Albert Camus este cea care îi ghidează viziunea şi manifestarea în presă.

Virginia Barbu

Realizator „Oltenia Business Magazin,”

A absolvit masterul la Facultatea de Economie şi Administarea Afacerilor din Universitatea din Craiova, specializarea Marketing şi Comunicare în afaceri. S-a născut pe 14 februarie 1986 şi este pasionată de muzica bună, filmele vechi şi călătorii.

Liviu Ionescu

Realizator „Zoo Club”

Alexandru Vîrtosu

Realizator „Repriza de Sud”

De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Loredana Iordache

Realizator „Cu și despre resurse umane” 

Are un doctorat in Managementul resurselor umane” si lucreaza in acest domeniu din 2003. Considera munca in televiune ca un proces de dezvoltare personala si un mijloc eficient de informare.

Mirela Marinescu

Realizator „Orizonturi culturale”

Lucrează în presa scrisă din 2002, dar în facultate a cochetat şi cu televiziunea și radioul. Consideră că munca în televiziune este un proces de perfecţionare atât profesională, cât şi a personalităţii.

Claudia Cocoş

Realizator „Popas folcloric”

A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism la Universitatea din Craiova. In anul 2014, Claudia Cocoş a intrat in echipa Gazeta de Sud, pentru ca un an mai tarziu sa devina realizatoarea emisiunii „Popas Folcloric” de la Alege TV, difuzata in fiecare vineri. Claudia si-a dorit sa ajunga in fascinanta lume a televiziunii, iar acum […]

Delia Pătru

Realizator „ Efervescent”

Absolventă master Sociologia Comunicării și Jurnalism în cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Geografie, Universitatea din Craiova, acolo unde am avut și primul contact cu presa. Sunt o persoană căreia îi place comunicarea și care consider că ”perfecțiunea” înseamnă muncă. Îmi place să citesc, să călătoresc și să ascult muzică.

Monica Stuparu

Realizator „Iubesc Oltenia”

Ana-Maria Predilă

Realizator „Ora de sănătate”

A făcut studii de jurnalism la Université Lille 3, Charles de Gaulle, în Franţa şi este o persoană căreia îi place comunicarea şi socializarea. Vrea să fie informată şi să aleagă conform propriei conştiințe şi nu după cum dictează obiceiurile comunității. Îi place să citească şi să meargă la teatru.

Bogdan Groşereanu

Realizator „Analiză finală”

Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.