Dansurile latino și pasiunea pe care o transmit ele fac tema emisiunii Urban Chic din această seară. Despre dans, despre cum au ajuns din simpli amatori instructori de dans ne vorbesc Diana și Jan, doi tineri care și-au propus să promoveze mișcarea Salsa în Craiova.

Vezi emisiunea

Ales de craioveni Best of Craiova în 2017, Charger Classic Bar se descrie printr-o poveste dinamică, plină de culoare și apreciată de mii de prieteni. Aceasta ne este spusă la Urban Chic de Andrei Bolovan, managerul barului. Iar psihologul Georgiana Oprea ne vorbește despre dezvoltare personală și lansează o provocare telespectatorilor Alege TV.

Vezi emisiunea

Arta de a transforma piese aparent lipsite de valoare în bjuterii unicat, realizate manual și personalizate – iată ce prezintă Roxana Preoteasa, invitata emisiunii Urban Chic. Iar în partea a doua, revine în platou Adrian Mărășescu. El ne povestește despre avenuturile unei expediții în munții Caucaz.

Vezi emisiunea

Tancuri folosite în primul și al doilea război modial, avioane de luptă, submarine sau vapoare. Toate alcătuiesc o colecție impresionantă de machete. Ea aparține lui Adrian Trică, prezent în platoul Urban Chic, pentru a vorbi despre pasiunea sa. Iar Teatrul Național Marin Sorescu ne propune un exercițiu de imaginație: “Dacă am gândi cu voce tare!”.

Vezi emisiunea

Fântânile Olteniei, subiect pentru o expoziție de fotografie de execepție. După ce a încântat vizitatorii Muzeului Țăranului Român, expoziția ajunge și în Craiova și poate fi văzută la Muzeul Olteniei. Ne vorbește despre acest proiect Dorian Delureanu – artist fotograf. Iar în partea a doua, povestim cu Diana Nedelcu despre un proiect interregional România Bulgaria, […]

Vezi emisiunea