Tancuri folosite în primul și al doilea război modial, avioane de luptă, submarine sau vapoare. Toate alcătuiesc o colecție impresionantă de machete. Ea aparține lui Adrian Trică, prezent în platoul Urban Chic, pentru a vorbi despre pasiunea sa. Iar Teatrul Național Marin Sorescu ne propune un exercițiu de imaginație: “Dacă am gândi cu voce tare!”.

Vezi emisiunea

Fântânile Olteniei, subiect pentru o expoziție de fotografie de execepție. După ce a încântat vizitatorii Muzeului Țăranului Român, expoziția ajunge și în Craiova și poate fi văzută la Muzeul Olteniei. Ne vorbește despre acest proiect Dorian Delureanu – artist fotograf. Iar în partea a doua, povestim cu Diana Nedelcu despre un proiect interregional România Bulgaria, […]

Vezi emisiunea

AIESEC Craiova își mărește echipa. Despre procesul de recrutare, criterii de selecție, dar și despre oportunitățile pe care le oferă organizația studențească, ne vorbește Alexandra Stan. Iar Raluca Săcuianu vine la Urban Chic cu povestea Best of Craiova, o competiție care face clasamentul celor mai bune firme din Craiova.

Vezi emisiunea

Una dintre cele mai spectaculoase opere ale lui Federico Lorca – prezentată pe scena Teatrului Național Marin Sorescu din Craiova. Despre Nuntă Însângerată, ne vorbesc regizorul, Andrei Măjeri și actrița Mirela Cioabă. Iar Irina Butnariu, vine să ne ofere sfaturi pentru organizarea unei nunți de vis și să ne prefațeze Târgul de Nunți din Craiova.

Vezi emisiunea