La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre situația din agricultura doljeană, dar și despre noutățile din domeniul sănătății. De asemenea, am discutat despre stadiul unor lucrări edilitare din Craiova.

Vezi emisiunea

La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre recentele modificări legislative din domeniul adopțiilor, dar și despre incredibilul caz al unui proiect european cu fonduri europene, o baltă cu pește care a secat după numai două luni. De asemenea, am discutat despre „borduriada” din Craiova, dar și despre drepturile clienților […]

Vezi emisiunea

La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre cât de pregătită este Craiova să facă față unui cutremur, invitat fiind lt.col. Georgel Zdarna, de la ISU Dolj. De asemenea, am vorbit despre cozile de la Serviciul de Pașapoarte, despre detectoarele obligatorii de gaze și despre pensiile administrate privat.

Vezi emisiunea

La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre cele mai importante probleme aflate pe ordinea de zi a ședinței ordinare din această lună a Consiliului Local Craiova. Aleșii locali au discutat despre piețele și târgurile din oraș, despre contractele de chirie pentru chioșcuri, Stadionul „Ion Oblemenco” și viitorul mall care […]

Vezi emisiunea

La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre noul regulament al elevului, care va intra în vigoare o dată cu reînceperea cursurilor. De asemenea, am vorbit despre cazul incredibil al unei familii din Dolj, care s-a trezit cu o factură de regularizare la energie electrică în valoare de 1.700 lei, […]

Vezi emisiunea

La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre reclasificarea localităților din România, împreună cu primarul municipiului Băilești, Costel Pistrițu. De asemenea, am discutat despre principalele informații din viața economică și socială a Olteniei.

Vezi emisiunea

La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre modul în care românii în general și craiovenii în special consumă informații culturale și spectacole. De asemenea, am discutat despre cozile imense care se formează încă de la mizul nopții la Serviciul de „Pașapoarte” și despre soluțiile care se pot găsi.

Vezi emisiunea

La emisiunea „Subiectele Zilei” de la Alege TV (ora 18.30), am vorbit despre dosarul de corupție al primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în care procurorii DNA au cerut control judiciar pentru edil. De asemenea, am vorbit despre modul în care craiovenii trebuie să facă inventarierea corpurilor de încălzit.

Vezi emisiunea