Stadionul din Craiova este mai scump decât au dorit să recunoască autoritățile locale și centrale și a fost măcinat de probleme legate de acoperiș, structura de rezistență și omologare UEFA și FIFA.

Vezi emisiunea

Reprezentanții Primăriei Craiova se feresc să mai avanseze un termen pentru finalizarea lucrărilor la noul stadion.

Vezi emisiunea

Cum a ajuns PSD sa depuna motiune de cenzura impotriva propriului guvern

Vezi emisiunea

Analiza rezultatului alegerilor locale din 11 iunie

Vezi emisiunea

Peste 10.000.000 de euro, din care cea mai mare parte din bugetul local, au fost îngropați de Primăria Craiova în Parcul Nicolae Romanescu. Mulți dintre ei au fost cheltuiți pentru asfaltarea aleilor. Cât de oportun a fost această investiție și ce ar fi putut face primăria cu acesti bani, discutăm în emisiunea din această seară.

Vezi emisiunea

La un an de la alegerile locale din 2016, craiovenii sunt chemați din nou la urne pe 11 iunie pentru a-și alege primarul pe următorii trei ani, situație cu care orașul nu s-a mai întâlnit în ultimii 27 de ani. Campania electorală din acest an are de toate: start furat, solicitări de demisii, acuzații și […]

Vezi emisiunea
https://www.youtube.com/watch?v=WVziZYxFoBs

Institutul Național de Statistică a anunțat o creștere record a economiei, de 5,7% în primul trimestru din acest an, lucru care i-a luat prin surprindere și pe guvernanți. Cât de sănătoasă este această creștere? Se bazează doar pe consum? La aceste întrebări încercăm să răspundem la emisiunea din această seară.

Vezi emisiunea