La un an de la alegerile locale din 2016, craiovenii sunt chemați din nou la urne pe 11 iunie pentru a-și alege primarul pe următorii trei ani, situație cu care orașul nu s-a mai întâlnit în ultimii 27 de ani. Campania electorală din acest an are de toate: start furat, solicitări de demisii, acuzații și […]

Vezi emisiunea
https://www.youtube.com/watch?v=WVziZYxFoBs

Institutul Național de Statistică a anunțat o creștere record a economiei, de 5,7% în primul trimestru din acest an, lucru care i-a luat prin surprindere și pe guvernanți. Cât de sănătoasă este această creștere? Se bazează doar pe consum? La aceste întrebări încercăm să răspundem la emisiunea din această seară.

Vezi emisiunea

Propunerea de plafonare a indemnizatiei pentru creșterea copilului a agitat apele în PSD, atât de tare încât președintele PSD, Liviu Dragnea a mustrat-o verbal pe Olguța Vasilescu, ministrul Muncii. Ce se ascunde în spatele acestui lucru am discutat pe larg la REZIST.

Vezi emisiunea

În ziua mondială a libertății de exprimare vorbim despre jurnalismul de calitate si despre candidatii la Primaria Craiova. Cine sunt, de unde sunt si ce sanse au.

Vezi emisiunea

În emisiunea REZIST de astăzi discutăm pe larg despre efectele Legii Salarizării Unitare asupra mediului privat de afaceri, principalul contributor la bugetul consolidat al statului, despre semnele de independență ale prim-ministrului Sorin Grindeanu și ale ministrului Justiției, Tudorel Toader față de liderul PSD, Liviu Dragnea și despre șansele candidaților la Primăria Craiova în contextul alegerilor […]

Vezi emisiunea

In aceasta emisiune discutam despre modul in care Primaria Craiova a cheltuit fondurile europene din perioada 2007 – 2013, cat de utile sunt unele dintre proiectele implementate si cat de pregatita este municipalitatea pentru a atrage noi fonduri in perioada 2014 – 2020.

Vezi emisiunea

Scandalul dintre administratorul gropii de gunoi a Craiovei și primărie a atins punctul culminant, iar craiovenii au fost la un punct să plătească în plus la Salubritate. Premierul României a anunțat că lucrările la autostrada Craiova – Pitești vor începe anul viitor, deși termenul pare nerealist. Ce se ascunde în spatele acestor lucruri și, mai […]

Vezi emisiunea

Anunțat cu mare pompă de autoritățile locale cartierul chinezesc din Craiova s-a dovedit un eșec de proporții. Nici una dintre cele 1.800 de garsoniere și apartamente promise la un preț de doar 400 de euro pe metrul pătrat nu este finalizată, iar firma chineză de construcții a ridicat doar două blocuri din 23.

Vezi emisiunea