Ilie Dură a venit pentru prima dată la Alege TV. Interpretul ne-a prezentat primul său album de muzică populară şi ne-a vorbit despre anii pe care i-a acordat studiului cântecului popular. De asemenea, Ilie Dură a răspuns întrebărilor şi provocărilor Claudiei Cocoş şi a adus în casele telespectatorilor emisiunii multă voie bună şi energie pozitivă, […]

Vezi emisiunea

Tânăra Eliza Calafeteanu a revenit la Alege TV. Interpreta nu a scăpat de provocările realizatoarei emisiunii Claudia Cocoş, dar nici de întrebarile care ne-au făcut să aflăm noutăţile din viaţa ei. Ca de fiecare dată, Eliza a adus voia bună în casele telespectatorilor emisiunii „Popas folcloric“.

Vezi emisiunea

Pe invitaţii acestei ediţii a emisiunii „Popas Folcloric“ îi leagă dragostea pentru cântecul popular, dar şi bucuria de a transmite această pasiune mai departe. Simona Creţan şi Ionel Marcu îşi dedică mare parte din timpul lor liber tinerilor care vor să meargă pe drumul cântecului popular, îi învaţă să cânte şi să joace olteneşte, iar […]

Vezi emisiunea

Un om cu energie frumoasă, o voce iubită de publicul oltean, Mirela Radu a venit pentru prima dată la Alege TV. Cântecul popular, tradiţia şi modernismul sunt îmbinate frumos de interpreta de muzică populară. Pentru că Mirelei îi plac provocările, aceasta a răspuns câtorva intrebări prin care am descoperit şi alte lucruri interesante despre aceasta.

Vezi emisiunea

Cu voie bună şi melodii pe placul iubitorilor de folclor, Cristian Bănăţeanu a revenit la Alege TV. Întrebările şi provocările realizatoarei emisiunii, Claudia Cocoş, au fost primite cu zâmbetul pe buze de îndrăgitul interpret de muzică populară. Cristian Bănăţeanu a cântat în direct şi cea mai nouă melodie a sa „Să ridice mână sus cine […]

Vezi emisiunea

A revenit în platoul emisiunii noastre un profesionist al Ansamblului Maria Tănase din Craiova. Liviu Dică a făcut un popas la Alege TV să ne bucure cu glasul său duios, dar totodată să răspundă întrebărilor şi provocărilor realizatoarei emisiunii „Popas folcloric“, Claudia Cocoş.

Vezi emisiunea

De această dată la Popas Folcloric s-a cântat în familie, căci mătuşa Daniela Cornoiu a venit alături de nepoata sa Roxana Croitoru. Cu melodii noi şi voie bună, cele două interprete ne.au făcut să începem weekendul cu bucurie, din nou la Alege TV.

Vezi emisiunea

Cântecul gorjenesc a răsunat din nou în platoul emisiunii noastre şi în casele telespectatorilor. Tânăra Alexandra Bleaje, solistă a Ansamblului Profesionit “Doina Gorjului“, reprezentantă a zonei pastorale, a revenit la Alege TV cu noutăţi muzicale. Nu a lipsit zâmbetul ei la întrebările realizatoarei emisiunii Claudia Cocoş, dar nici la imaginile ce i-au fost pregătite.

Vezi emisiunea