Mai este puțin timp până la minicampania pentru locale. În emisiunea de azi discutăm despre cei care se aruncă în bătălia electorală, precum și despre ce așteptări avem de la viitorul primar. Cum trebuie dezvoltată Craiova? Sunt cetpțenii implicați în luarea deciziilor, sau lasă totul pe seama unor politicieni care nu dau nimănui socoteală.

Vezi emisiunea

Coaliția Pentru Familie este tot mai aproape de scopul pe care și l-a propus – declanșarea unui referendum care să modifice actuala constituție astfel încât termenul de familie să desemneze exclusiv uniunea dintre un bărbat și o femeie. Încalcă sau nu acest lucru drepturile omului? La această întrebare încercăm să răspundem în prima parte a […]

Vezi emisiunea

Ordonanța 13 n-a murit, Ordonanța 13 se transformă. Ceea ce nu s-a putut face noaptea la Guvern, se încearcă ziua în Parlament. Deja încercările politicienilor de a se scăpa singuri de problemele cu legea devin repetitive. Despre toate acestea, dar și despre cum revine partidul stat în emisunea de astăzi.

Vezi emisiunea

În această ediţie se discută despre Decizia CEDO în cazul României. În plus viața politică oferă tot felul de momente care mai de care ai hilare.

Vezi emisiunea

În această ediţie se discută din nou despre salariile bugetare, o telenovelă fără sfârșit. De data aceasta sunt prezentate rapoarte și statistici ale salariului mediu din diferite sectoare în mai multe țări europene. În plus este analizat proiectul de cod economic ce ar trebui să schimbe din temelii toată structura de impozitare.

Vezi emisiunea

Legea salarizării unice – încă o aberaţie marca PSD. În cadrul emisiunii „Analiză finală” de vineri de la ora 18,30 va fi analizat proiectul de lege privind salarizarea bugetarilor. Un proiect care arată încă odată lipsa de coerenţă a guvernului PSD, care este completată de agresivitate la adresa sectorului privat.

Vezi emisiunea

O emisiune în care sunt analizate celer mai importante subiecte ale săptămânii. În această ediţie se discută despre cum arată bugetul orașului, mai exact dacă vrem să îl dezvoltăm și cum. De asemenea se discută despre cazul procurorilor DNA Craiova.

Vezi emisiunea