Emsiunea abordează trei subiecte Autostrada ”Fata Morgana” Autostrada Craiova-Pitești seamănă tot mai mult cu Fata Morgana. Pe măsură ce ne apropiem de ea, pare a se îndepărta. În 2013, Lia Olguța Vasilescu, pe atunci primar al Craiovei ne promitea că în 2014 vor începe lucrările. Anul acesta, autostrada se află în fază de licitație a […]

Vezi emisiunea

Emisiunea abordează trei subiecte. Primul se referă la influența deciziilor pe care guvernul le ia în legătură cu salaririle bugetarilor. Al doilea subiect este legat de situația de la Primăria Municipiului Craiova și dacă se vor organiza sau nu alegeri anticipate , iar ultimul subiect este despre impliocarea societății civile în viața comunității.

Vezi emisiunea

Emisiunea abordează trei subiecte. Primul se referă la situația de la Spitalul Filantropia, unde se desfășoară o anchetă după ce s-au înregistrat două morți suspecte. Al doilea subiect se referă la eșecul Craiova Capitală Culturală Europeană , iar ultimul subiect este despre implicarea societății civile în viața comunității.

Vezi emisiunea

Emisiunea abordează trei ă subiecte. Primul se referă la refuzul autorităților județene de a adopta o hotărâre pentru transperanță decizională. Al doilea subiect se referă la Water Park ul din Craiova a cărui dată de finalizare a fost din nou prelingită, iar ultimul subiect este despre statul de drept în România.

Vezi emisiunea

Emisiunea abordează două subiecte. Primul se referă la creșterea taxei de salubritate pentru Craiova în urma aplicării controversate a unei legislații de mediu. Al doilea subiect se referă la încercările de intimidare ale părinților care își aduc copiii la protest. Ministrul Muncii a încercat să folosească instituții publice pentru a reduce la tăcere vocile incomode.

Vezi emisiunea

Emisiunea analizează mecansimul de propagandă folosit de către PSD pentru a își demoniza adversarii politici. Rețeta a fost aplicată de Moshe Klughaft, consultantul israelian al PSD, nu doar în România, ci și în Israel. Acolo clientul este un partid extremist, Im Tirtzu, care încearcă să îi scoată în afara legii pe cei care apără drepturile […]

Vezi emisiunea